چرا بروکر آلپاری ورشکسته شد؟! ورشکستگی بروکر آلپاری مهم ترین دلیل اصلی برعلیه هان بروکر آلپاری است. آنها اعتقاد دارند که چون در گذشته سابقه ورشکستگی دارد، نشان میدهد مدیریت خوبی نداشته و احتمال دارد در آینده نیز تکرار شود.
نقطه سیاه بروکر آلپاری با قطعیت می توان در سالهای 2013-2014 دانست. در آن سالها Alpari در سرتاسر دنیا شعبه داشت و از رگولاتوری های بزرگ دنیا لایسنس داشت. شاید گزاف نباشد اگر آلپاری را جزو 3 بروکر با بیشترین تعداد کاربر در آن تاریخ دانست. همه چیز خوب پیش میرفت تا اینکه واقعه تاریخی فرانک سوئیس رخ داد.
معامله گران قدیمی این اتفاق را به یاد دارند. ظرف چند دقیقه یا حتی چند ثانیه دلار آمریکا 30 درصد از ارزش خود در برابر فرانک سویس را از دست داد. زلزله عظیمی در بین بروکرهای فارکس اتفاق افتاد و موجب ضررهای سنگین تعداد زیادی از آنها شد. شعبه انگلستان بروکر آلپاری اعلام ورشکستگی کرد و پس از آن شعب آلپاری در آمریکا و نیوزلند نیز تعطیل شد.
در اینجا چند نکته مهم در مورد ورشکستگی بروکر آلپاری باید خدمت کاربران متذکر شویم.
نکته اول اینکه ورشکستگی بروکر آلپاری مربوط به شعبه انگلستان بود. شعبه آلپاری که با مشتریان ایرانی کار میکند، هیچ زمانی ورشکست نشد.
نکته دوم اینکه، این موضوع فقط مختص آلپاری نبود و به دلیل اتفاق خاصی که در آن روز افتاد، بسیاری از بروکرها و حتی بانکهای بزرگ آن زمان ضررهای سنگین کردن و برخی نیز مانند شعبه انگستان بروکر آلپاری اعلام ورشکستگی کردند.
در این لینک میبینید که بروکر آمریکایی FXCM بعد از جریان سوئیس مجبور به گرفتن 300 میلیون دلار وام برای جبران ضرر مشتریانش شد. همچنین Citi Bank گزارش ضرر 150 میلیون دلاری به خاطر اتفاق سوئیس را کرد.
این زمان، یک حرکت ناگهانی در بازار ارزها باعث شد که ارزش دلار آمریکا نسبت به فرانک سوئیس به طور ناگهانی تا 30 درصد کاهش یابد. این اتفاق موجب آسیب به بسیاری از بروکرهای فارکس شد و برخی از آنها با مشکلات مالی روبرو شدند. در این میان، آلپاری انگلستان و شعب دیگر آلپاری نیز با مشکلات مالی مواجه شدند و برخی از شعبهها تعطیل شدند.
این واقعه بزرگ همچنان در خاطره بروکرها و معاملهگران قدیمی باقی است و از آن زمان تاکنون، آلپاری و سایر بروکرها همچنان در تلاش هستند تا اعتماد معاملهگران را به دست آورده و خدمات مطمئن و با کیفیتی ارائه دهند.
شایعه ورشکستگی بروکر آلپاری
این رو در نظر داشته باشید پس کلاهبرداری بروکر آلپاری در کار نیست، فقط اعلام ورشکستگی بروکر آلپاری بوده که این ورشکستگی بروکر آلپاری مربوط به شعبه انگلستان هم بوده است. شعبه ی که که با مشتریان ایرانی کار میکند، هیچ زمانی اعلام ورشکستی نکرد.
کاربران آلپاری در جریان باشند، بخاطر تحریم های که برای ایران هست، هیچ رگوله ای به هیچ بروکری در ایران به کاربران ایرانی خدمات نمی دهند، فقط و فقط حسن انجام کار بروکر آلپاری میشه اعتماد کرد، که در این 24 سال فعالیت آلپاری شکایتی مبنی بر اینکه
سرمایه های مردم رو نداده نیست.
خبری مهمی که خیلی در مورد بروکر آلپاری از سال 2015 بین کاربران بروکر آلپاری در ایران شنیده شده شایعه ورشکستگی بروکر alpari است. یکی از فاکتورهای مهم برای بررسی اعتبار بروکرهای فارکس رگوله است، بروکری که رگوله های معتبری مثل سایسک رو بگیرد میتونه کاربران بسیاری را به سمت خود جذب کند. با این وجود کدام بروکر فارکس که سابقه بیش از 24 سال در ایران را داره و کلاهبرداری نکرده باشد یا از ایران نرفته باشد؟
آیا آلپاری معتیر است ؟
بروکر آلپاری یک بروکر آنلاین است که در برخی از کشورها دارای مجوزهای رسمی و رگولاتوری است. برای ارائه خدمات خود در بازارهای مالی به صورت قانونی و با رعایت مقررات، با برخی از سازمانهای نظارتی همکاری میکند. در این رابطه، برخی از مجوزهای و رگولاتورهای مهمی که Alpari به آنها وابسته است عبارتند از:
- الف سی سی (Financial Conduct Authority) در انگلستان
- IFSC (International Financial Services Commission) در بلیز
- FSC (Financial Services Commission) در موریشیوس
مهم است بدانید که مجوزها و رگولاتورهای مورد قبول برای Alpari ممکن است تغییر کند و الزامات متفاوتی برای هر کشور داشته باشد. در نتیجه، قبل از هرگونه اعمال مالی، توصیه میشود که با وبسایت رسمی Alpari یا تیم پشتیبانی آن تماس بگیرید تا اطمینان حاصل کنید که آنها دارای مجوزهای لازم برای عملکرد در منطقه شما هستند.
برخی بروکرها ممکن است سیاستهای خاص خود را درباره ارائه خدمات به ایرانیان داشته باشند. با توجه به تحریمها و محدودیتهای بینالمللی، بعضی از بروکرها ممکن است به ایرانیان خدمات محدود یا همچنین خدمات را کاملاً متوقف کنند. بنابراین، بهتر است با تحقیق و ارتباط مستقیم با بروکر مورد نظر خود تماس بگیرید تا درباره سیاستهایشان در ارائه خدمات به ایرانیان اطلاعات دقیقتری کسب کنید.
یک بروکر معتبر فارکس مثل بروکر آلپاری، باید رگوله معتبری به همراه خود داشته باشد. رگوله، مجوزی که از طرف شرکت های ناظر فارکس به بروکرها داده میشود. اگر بروکر، رگوله معتبری داشته باشد میتوان برای انجام معاملات در فارکس به آن اطمینان کرد.
هر یک از این نهادها قدرت کنترل و نظارت بر فعالیتهای بروکر را در یک منطقه جغرافیایی خاص دارند. مثلا FCA، سازمانی است که در انگلستان به بروکرها مجوز فعالیت میدهد. در نتیجه ابتدای کار باید متوجه شوید:
- رگوله بروکر آلپاری چیست؟
- نهاد رگوله کننده معتبر است یا خیر؟
- آیا بروکر آلپاری واقعا از رگولاتور، مجوز دریافت کرده است؟
- آیا آلپاری به ایرانی ها هم با وجود تحریم ها خدمات می دهد؟
این سه تا سوال رو می خواهیم برای شما پاسخ دهیم و تا انتهای مقاله با ما باشید.
رگوله آلپاری
این نمایندگی ها دارای رگوله رسمی می باشند. به عنوان مثال، در روسیه، دو نهاد Alpari به نامهای Alpari Broker LLC وAlpari Forex LLC وجود دارد که هر دو دارای مجوز و نظارت دقیق توسط بانک مرکزی روسیه هستند.
نمایندگی که بروکر آلپاری با ایرانی ها کار میکنه، رگوله بروکر آلپاری لیمیتد تحت شماره 20389 IB 2012 توسط ثبت کننده شرکت های تجاری بین المللی The Financial Services Authority of Saint Vincent and the Grenadines ثبت شده است.
شرکت آلپاری لیمیتد تحت شماره 20389 IB 2012 توسط ثبت کننده شرکت های تجاری بین المللی The Financial Services Authority of Saint Vincent and the Grenadines ثبت شده است.
Alpari (Comoros) Ltd, Bonovo Road – Fomboni, جزیره موهلی – Comoros Union با شماره HY00423015 به ثبت رسیده و دارای مجوز از سوی «سازمان خدمات بینالمللی» موهلی، جزیره موهلی به عنوان کارگزار و شرکت تسویه وجوه بینالمللی تحت مجوز شماره T2023236 است.
بروکر آلپاری عضوی از کمیسیون مالی می باشد , که یک سازمان بین المللی مرتبط با حل و فصل شکایات در صنعت سرویس های مالی در بازار فارکس است.
با افتخار اعلام میکنیم «بروکر آلپاری» به عنوان بهترین بروکر CFD توسط تیم BrokersView انتخاب شده است.
این جایزه نشاندهنده تعهد ما به حفظ برتری در بازار فارکس و بهبود مداوم کیفیت در ارائه خدمات است.
- saeed ghafary
- ۰ ۰
- ۰ نظر